Ha bármi kérdése lenne, ezen a tel. számon elérhet: 0036709404942

9 PROBLÉMA, AMI VESZÉLYEZTETHETI AZ EMBEREK EGÉSZSÉGÉT 2022-BEN!

 • Fertőzések, vírusok
 • Oltások mellékhatásai
 • Váratlan egészségi problémák
 • Immunrendszeri zavarok
 • Sugárzások
 • Fáradság és energiahiány
 • Daganatos problémák
 • Korai öregedés, leépülés
 • Alzheimer- és Parkinson-kór

MEGDÖBBENTŐ, HOGY LÉTEZIK MEGOLDÁS – ÉS NEM IS TUDTUNK RÓLA!

Miért nem tudunk róla, ha:
1985-től van VALAMI, ami megnövelheti az életidőnket – erőben és egészségben.
Betegségek nélkül!

Miért csak 76 év az átlagéletkor?
Lehet, hogy már hallotta, hogy az emberek akár jó erőben és egészségben is élhetnének?
Akár több, mint 100 évig!

Már nem titok többé! Tudományos kísérletek és tanulmányok is igazolják!

E kísérletek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva vannak az interneten.
Ön is megnézheti! – és hamarosan meg is fogom mutatni!

A 2021 novemberében elszenvedett Covid19 után érdekes “emlékem maradt” – szívgyulladás, de ez csak két hónappal később jelentkezett… Kellemesen meglepődtem, hogy a C60 szedése után körülbelül 10 nappal a szívemben lévő nehézkedés és forró érzés fokozatosan elkezdett enyhülni más tünetekkel együtt… Még nem figyeltem meg ennek az állapotnak a további fejlődését, de nagyon izgatott vagyok az első nyilvánvaló változások miatt.
Veronika Živá – SK

Októberben megbetegedtem Covid19-ben, 14 nap után, amikor úgy tűnt, hogy mindennek vége, hörghurutot kaptam. Nagy fáradtság, legyengítő köhögés és láz jellemezte. Otthon kezeltem magam a saját eszközeimmel. Újabb három hét múlva orvoshoz kellett mennem, aki felírt nekem egy ATB-t. Szedésük után több probléma jelentkezett, főként nagyon magas pulzusszám, hüvelygyulladás, fülzúgás és halláscsökkenés. Ekkor próbáltam ki az „utolsó esélyt” a C60-at. Két nap múlva eltűnt a fáradtság, a szívdobogás, a hüvelygyulladás és visszatért a hallásom. Hihetetlenül feldobott a hangulatom, 6 hét betegség után újra van kedvem élni 🙂 Mit mondhatnék, talán csak annyit, hogy megtaláltam magamnak az első számú terméket, szívből köszönöm.

Dobroslava Vincencová – CZ

A lányom az oltások után nagyon sokat volt rosszul. Elkezdte enni a C60-at egy hónapja. Elmúltak a rosszullétek és több az energiája és jobb az étvágya. Köszönöm!

Deák Andrea – HU

A probléma az, hogy: sok ajánlat és termékkínálat áraszt el bennünket és sem időnk, sem esélyünk, hogy a legfontosabb – legértékesebb dolgot megtaláljuk – pedig ott legbelül érezzük:

KELL, HOGY LEGYEN EGY JÓ MEGOLDÁS!

 • Sajnos a legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy még arról sem tud, hogy lehetett volna máshogy is élni: erőben, egészségben, boldogságban és harmóniában …
 • Azok, akik „feladják a keresést”, vagy el sem kezdik … előbb-utóbb eljutnak oda, hogy rádöbbennek: „megöregedtek – megbetegedtek” … már késő.

SZERENCSÉRE VAN MEGOLDÁS!

Valószínűleg a valaha felfedezett legfontosabb és legelhallgatottabb megoldás a C60!

Tudós körökben van egy olyan vélekedés, hogy az elmúlt évek legfontosabb eseménye, eredménye az egészséges élet meghosszabbításának területén a C60-as molekula felfedezése.

Mi ez a C60?

– és mitől olyan érdekes ez a C60 molekula?

Nobel-díjat kaptak a felfedezéséért 1996-ban, 11 évvel azután, hogy megtalálták 1985-ben.

Az iskolában azt tanultuk, hogy a szénnek két formája van: a grafit és a gyémánt.
Az 1985-ben felfedezett C60 a szén 3. formája. Ez egy olyan szén molekula, amiben 60 szén atom van egy “futball-labda felületéhez” hasonlóan, 5 és 6 szögek formájában összekapcsolódva, mely így „gömböt” formál.
A C60-at fullerén néven is használják. Nem tévesztendő össze a grafénnel, melyet később fedeztek fel. A grafén tulajdonképpen egy egyetlen atom vastagságú grafitréteg.

Mire képes a C60 molekula?

Az alábbi 9 megdöbbentő kijelentést a kutatások igazolják, melyeket hamarosan meg is mutatok!

 1. Ez egy SZUPER antioxidáns
 2. Megvéd a sugárzásoktól

 3. Lassítja az öregedést és 2x-re növeli az egészséges élettartamot
 4. Megvéd a fertőzésektől és erősíti a szervezet antibakteriális ellenállását és a vírusok ellenei védettségét
 5. A degeneratív testi folyamatokat is lelassíthatja, akár meg is állíthatja – ami pedig azt is jelentheti, hogy a beteges folyamatok leállhatnak és visszaállhatnak egészséges üzemmódba.
 6. Sportolás után a test sokkal gyorsabban regenerálódhat és az erőnlét is drámaian javulhat.
 7. Javíthatja az agyi funkciókat (Alzheimer-kór, Parkinson-kór, emlékezési képesség)
 8. Az oltások mellékhatásainak területe: – Ezzel kapcsolatban is már megvannak az első cikkek, kutatások, tanulmányok, melyek reményt adnak azoknak az embereknek, akik szeretnék erősíteni immunitásukat, fokozni szeretnék a védőoltások hatását. Vagy azon emberek számára, akik aggódnak a mellékhatások miatt.
 9. Segíthet a kemoterápiák hatásainak javításában

Nagyon nehéz „elhinni”, hogy ez az „egyszerű” molekula rendelkezne ezekkel a tulajdonságokkal, viszont:

A PubMed tudományos cikkei, tanulmányai és kutatási eredményei azt mutatják, hogy ez lehetséges.
Nézzük meg, hogy mi a története a C60 molekulának, majd pedig utána megnézzük azt is, hogy a 9 megdöbbentő kijelentéssel kapcsolatban mit mutatnak a kutatások.

 A C60-as egyszerűen egy kivételes molekula.

A C – szén minden, a Földön élő szervezetben, sejtben így bennünk is jelen van. Ez a 4. legfontosabb kémiai elem. Testünk 18,5% szén, ami kb. a testünk 1/5 része, az oxigén 65%-a.

Tehát, testünk 1/5 részben szénből áll, így mondhatjuk, hogy a szén képezi a testünk kémiai gerincét, és ez így már kivételes helyzetbe hozza a szenet, mint kémiai anyagot, mert ez testünk alapja. És tudjuk AZT is, hogy a legfontosabb minden dolognál az, hogy jó legyen az ALAP-ja.

 • Egyesek kutatók szerint a C60 molekula a leghatékonyabb szabadgyök megfogó, semlegesítő, mert képes eljutni egészen a sejtek mitokondriumaiba és ott sokáig képes aktívan működő is maradni.
  A sejtjeink mitokondriumai azok a sejtrészecskék, melyek sejtenergiát, vagyis a mi életenergiánkat állítják elő. Ha ezek jobban működnek, mert a C60-as leköti a képződő salakanyagokat – szabad gyököket, akkor több az energiánk, több a sejtek energiája így jobban tudnak működni. Ezáltal nem csak több energiánk lesz, amit érezhetünk is, hanem a sejtjeink, ezáltal a szerveink is jobb hatékonysággal és egészségesebben tudnak működni.
 • Ez összességében azt eredményezi, hogy egészségesebbek leszünk és egészségesen tovább is élhetünk.

KÉT BÁMULATOS TÖRTÉNET A MÚLTBÓL:

Rudolf Steiner, aki egy osztrák polihisztor, filozófus és a Waldorf-pedagógia megalapítója volt (az antropozófia megalkotója, emellett nagyszámú festmény, szobor, építészeti terv és vázlat maradt fenn tőle). Ő foglalkozott a szén tulajdonságaival is és az egyik megjegyzésében még a bölcsek kövének, a Szent Grálnak-nak is emlegette.

Ha utánanézünk, akkor arabul a bölcsek kövét „el iksir”-nek nevezik, ami alapján a C60-as molekulát nevezhetjük akár Carbon Elixír-nek is. Rudolf Steiner beszélt már 100 évvel ezelőtt a szén molekula egyediségéről. Valahogy ráérzett és meg tudta becsülni azt az értéket, amit a manapság már „közismert” C60-as szén molekula tulajdonságait ismerve tudunk, – és hasznosítani is tudjuk ezeket az egyedi tulajdonságait.

A C60 természetes előfordulása Oroszországban, az Onyega-tó közelében található, ahol – talán nem véletlenül – alapította Nagy Péter cár az első gyógyfürdőt. Akkor még nem tudták, hogy miért működik számukra, de működött. – most már tudjuk pontosan és tudományos kísérletekkel alátámasztva ismerjük, hogy miért működött már a cári Oroszországban is.

TUDOMÁNYOS EREDMÉNYEK ÉS KUTATÁSOK:

Miért zseniális a C60 molekula? Mit írtak, publikáltak azóta a C60-as molekuláról?
A következő eredmények, tudományos állítások, anyagok a PubMed adatbázisban is megtalálhatóak.

 • Mi is az a PubMed? – azért kell megismerjük, hogy biztosan tudjuk, helytállóak a következő információk, kutatásokból vett adatok.
 • A PubMed egy ingyenes adatforrás, amely támogatja az orvosbiológiai és élettudományi irodalom keresését és visszakeresését az egészség javítása céljából – mind globálisan, mind személyesen.
 • A PubMed adatbázis több mint 33 millió idézetet és kivonatot tartalmaz az orvosbiológiai irodalomból.
 • Az 1996 óta a nyilvánosság számára online elérhető PubMed-et a Nemzeti Biotechnológiai Információs Központ (NCBI) fejlesztette ki és tartja karban, az Egyesült Államok Nemzeti Orvostudományi Könyvtárában (NLM), amely az Országos Egészségügyi Intézetben (NIH) található.

MIT TALÁLHATUNK A PUBMED ADATBÁZISBAN A C60 MOLEKULÁRÓL?

 • A nyilvánosan elérhető információkat fogom bemutatni a C60 molekula hatásait illetően. 
 • Nem a „gyógyításokról” akarunk beszélni, mert az érvényes törvények szerint gyógyítani az orvosok jogosultak a kórházakban.
 • Viszont mi megvitathatjuk, beszélhetünk az egészséges életmód témájában. A tudományos szempontból nyilvánosságra hozott eredményekről is beszélhetünk.
 • Természetesen, ha valaki beteg volna, akkor őt orvoshoz kellene irányítanunk!
 • A kutatások felfedezték és számos tanulmány igazolta, hogy a C60-as szén molekula nagyon hatékonyan és hihetetlen módon is befolyásolja testünk alapjait, alapműködését.
 • Franciaországban egereken és patkányokon végeztek kísérleteket, melyeknek C60-at adtak és ez meghosszabbította az életüket 100%-kal!
 • A tudósok már régen bebizonyították, hogy az embereknek 100 éves korukig kellene élniük. A C60-sal nagy a valószínűsége, hogy akár 200 évig is élhetnénk.

KINEK LEHET SZÜKSÉGE A C60 MOLEKULA JÓTÉKONY HATÁSAIRA?

A következőkben mutatnék pár megdöbbentő tanulmányt, a PubMed-en megjelent kutatásokból. Ezek alapján már lesz bizonyítékunk arra, hogy megfontoljuk használatát:

1.) – A C60 egy SZUPER antioxidáns
 • A leggyakoribb kutatói kijelentés az, hogy EZ EGY SZUPER antioxidáns.
 • A C60-as 172 x erősebb antioxidáns, mint a C-vitamin.
 • A C60 egy szuper antioxidáns, amely semlegesíti a reaktív oxigéneket. Ezért ROS (reaktív oxigén szabadgyökök) jelzéssel rendelkezik és enyhíti a gyulladás tüneteit.
 • Az oxigén valójában oxidációt okoz, ahogy a vas is rozsdásodik, oxidálódik, úgy mi is oxidálódunk, belülről öregszünk … és ezt okozza az oxigén.
 • A C60 szuper antioxidáns pedig meg tud védeni ez ellen bennünket.

Mit jelent ez a SZUPER a C60-asnál?
A C-vitamin, amit elfogyasztunk az is antioxidáns és leköti, semlegesíti az szabad gyököket és közben elhasználódik. Viszont a C60 molekuláról kiderült, hogy katalizátorként működik a szervezetünkben, vagyis részt vesz ezekben a reakciókban, ahol a szabad gyökök felhalmozódnak a C60 gömbszerű molekuláján, feloldódnak, megszűnnek, DE a C60 nem sérül és nem használódik el, vagyis megmarad akár hónapokig is – szemben a C-vitaminnal.
Szóval ez a fantasztikus dolog a C60 molekulát illetően – nagyon sokáig képes kifejteni a pozitív hatását.
A szervezetünknek csak kis mennyiségre van szüksége, szemben a C-vitaminnal, mert hosszú ideig katalizátorként tud működni, ezért nevezik szuper antioxidánsnak.
Tehát erre a szuper antioxidánsra mindnyájunknak valóban szüksége van, hogy elpusztítsa a szabad gyököket, melyek megöregítenek és beteggé tesznek bennünket.

Ami engem először lenyűgözött, az a hosszú élettartam, és ez volt a fő oka annak, hogy elkezdtem odafigyelni a C60-ra.

2.) – Megvéd a sugárzásoktól

Nagyon sok cikk, kutatási eredmény foglalkozik a C60 sugárvédő tulajdonságaival.
Tehát, ha a C60 ott van a testünkben, sejtjeinkben akkor, de facto megvéd minket a sugárzásoktól, oly módon, hogy neutralizálja, semlegesíti azok káros hatásait.
Manapság sokan tartanak, félnek az „5G sugárzástól”, ami ugyan hivatalosan nem „igazolt”, de vannak kísérletek, amelyek igenis kimutatták, hogy az élő szervezetekre ezek a sugárzások károsan hatnak.
Ez a téma szuper fontossággal bír egyre több ember számára. Azért, mert számunkra, emberek számára, de minden növény számára is káros a sugárzás, ami körülöttünk van – a számítógépekből, a WiFi-sugárzókból, a televízióból, mobiltelefonok … – a sugárzásokról már több esetben bebizonyosodott, hogy károsak az élő szervezetek számára. Ugyanúgy, mintha valaki magasfeszültségű vezeték alatti zónában él – ezért manapság már ezt az előírások sem teszik lehetővé, tiltják, hogy ilyen kábelek alatt, közvetlen hatósugarában életteret létesítsen bárki is..

A PubMed-en megtalálható tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy a C60 molekulát kapott patkányok túlélték a halálos dózisú sugárzást, míg a kontroll patkányok 100%-a elpusztult sugármérgezés miatt.
Tehát, az a patkány, amelyet nem védett a C60 elpusztult, és amelynek a testében ott volt a C60, az túlélte. – ezek a tanulmányok a PubMed weboldalán megtalálhatóak és leellenőrizhetőek.

 • A C60 védi a normál sejteket a sugárzás okozta sejtkárosodástól és elpusztítja a rákos sejteket. – tudományos tanulmány: 20582595.
 • Az 5G vizsgálatok megtalálhatóak a 30240826 szám alatt, továbbá másik 2 tanulmány is a 19914272, 17317115 – tehát leellenőrizhető az interneten.

Egy idézet:
„A C60 a szabad gyökök semlegesítésével védi a szöveti DNS-t az 5G károsodástól, megakadályozza az oxidatív stresszt, és ezáltal véd a sugárzásos mérgezés ellen.”

Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos információ lehet sok ember számára.

3.) – Lassítja az öregedést és 2x-re növeli az egészséges élettartamot

Következő fontos területe ezeknek a PubMed kutatási anyagoknak az öregedési folyamatok lassítása.

Ezek a cikkek, kutatási eredmények rámutatnak arra, hogy a C60-as lassítja a vizsgált állatok öregedési folyamatait, és ennek köszönhetően a kontrollcsoport állatai 2 – 3 szoros élettartamig éltek, szemben a C60-at nem kapott csoportbéli társaiknál.
Ezáltal nem csak hogy lassulnak az öregedési folyamatok, hanem meghosszabbodik az egészséges élettartam!

Lelassítja az öregedést, meghosszabbítja az életet, amit a patkányokon végzett kísérletek is igazoltak, hogy 2x-esen megnövekedett az élettartamuk. VISZONT BIZONYOS körülmények között, ahogy a 15451059 számú tanulmány mutatja, azoknak a patkányoknak az élettartama 300%-al is meghosszabbítható.

 

 • A 2x annyi életideig élő patkányoknál nem fordult elő rákos megbetegedés. – tudományos tanulmány: 17079053.
 • Míg azok a patkányok, melyek nem kaptak C60-at 2 éven belül elpusztultak és néhányuk rákban pusztult el. tudományos tanulmány: 22498298.
4.) – Megvéd a fertőzésektől és erősíti az immunrendszert

További cikkek, kutatási eredmények mutatták, ki, hogy a C60-as megerősíti a szervezet antibakteriális ellenállását és a vírusok ellenei védettségét is. Továbbá a kutatások azt is kimutatták, hogy az immunrendszert is erősíti, oly módon, hogy az immunsejtek szaporodását is fokozza, ami ellenállóvá tesz bennünket. A PubMed oldalain megtalálható a vírusellenes és antibakteriális hatások, valamint az erős immunerősítő hatásai is.

 • Erősíti az immunrendszert a daganatnövekedés elleni küzdelemben – tudományos tanulmány: 26733256.
 • A C60 stimulálja a kulcsfontosságú immunsejteket, például a fehérvérsejteket termelését, amelyek harcolnak a baktériumokkal és segítenek a fertőzések leküzdésében – tudományos tanulmány: 26733256.
 • Többek között megakadályozza a HIV vírus szaporodását – tudományos tanulmány: 16050493.
 • Továbbá megakadályozza az: emberi citomegalovírus – CMV – herpeszvírus, az influenza A, hepatitis C – HCV (májzsugorodás, májrák okozója) és más vírusok, köztük a Semliki erdei vírus terjedését – tudományos tanulmány: 18203430.
 • Csökkenti az allergiák súlyosságát és új módot jelenthet az asztma, az ízületi gyulladás, a szívbetegségek és a szklerózis multiplex kezelésére. – tudományos tanulmány: 17579089, 24409811.
5.) – A degeneratív testi folyamatokat is lelassíthatja, akár meg is állíthatja

Ez pedig azt is jelentheti, hogy a beteges folyamatok leállhatnak és visszaállhatnak egészséges üzemmódba. Ezek mind az élet meghosszabbításával és az életminőség javításával függnek össze.

 

 • A C60 használata jelentősen javítja a bőr állapotát, a pattanások is jelentésen csökkennek. 8 hetes használat után a 87,6%-os csökkenés volt tapasztalható. – tudományos tanulmány: 20887812.
 • A C60 43%-al növelte a bőr hidratáltságát, rugalmassá téve a bőrt. 33%-al növelte az átlagos kollagénszintet 28 napos kezelés után. – tudományos tanulmány: 25619806.
 • A bőr és a haj állapota is képes javulni. Tapasztaltak ráncok visszahúzódását, pattanások eltűnését, sőt még a hajszín is visszaállt eredeti tónusára. A C60-as csökkenti a ráncok és a pattanások kialakulását. – tudományos tanulmány: 23193890.
 • A gyulladás leküzdésével a C60 terápiás hatással volt az ekcémára. – tudományos tanulmány: 26810232.
 • Fokozott hajnövekedés. Egy humán klinikai vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a C60 molekulával végzett 6 hónapos kezelés 16%-al növelte a haj növekedési ütemét, és hogy az életképes hajtüszők száma jelentősen megnőtt. – tudományos tanulmány: 19223242.
  Egyes tanulmányok azt is kimutatták, hogy a fejbőrre kenve visszaállította az eredeti hajszínt.
6.) – Sportolás után a test sokkal gyorsabban regenerálódhat

Jelentősen megnöveli a sportteljesítményt és regenerálódás és az erőnlét is drámaian javulhat.

 

 • A C60 megakadályozza a vázizmok fáradságát és ezt követően növeli az izomállóságot. – tudományos tanulmány: 28086894.
 • Intenzív edzés után a sportolók növelték erejüket és állóképességüket, és lerövidítették a regenerálódási időt is. – tudományos tanulmány: 29867560.
7.) – Javíthatja az agyi funkciókat

Csökkentette az életkorral összefüggő kognitív károsodást (Alzheimer-kór, Parkinson-kór, emlékezési képesség). A kognitív károsodás azt jelenti, hogy nehézségeik lehetnek az összpontosításban és gondolataik logikus összeszervezésében, a helyes értékítélet – döntés meghozásában, memóriájuk – emlékeik helyes elérésében és kezelésében.

 

 • Elősegítette az új idegsejtek növekedését és növelte a tanulás és a memória sebességét. – tudományos tanulmány: 25129570, 17079053.
 • A neurodegeneratív betegségek, mint az Alzheimer-kór vagy a Parkinson-kór, vagy az emlékezési képesség – a tanulás gyorsasága és az emlékezési területeink kiterjesztése. Ezek mind javuló tendenciát mutattak a kutatásokban.
 • A folyamatban lévő vizsgálatok azt sugallják, hogy a C60 potenciális neuroprotektív szer a neurodegeneratív rendellenességek, köztük a Parkinson-kór kezelésére. – tudományos tanulmány: 25043598.
 • Egy másik tanulmány szerint a C60-as csökkentette a béta-amiloid aggregációját – összekapcsolódását az idegsejtekben, mely remény és ígéret az Alzheimer-kór kezelésében. – tudományos tanulmány: 25589720.
 • Csökkenti az allergiák súlyosságát és új módot jelenthet az asztma, az ízületi gyulladás, a szívbetegségek és a szklerózis multiplex kezelésére. – tudományos tanulmány: 17579089, 24409811.
8.) – Az oltások mellékhatásainak területe

Ezzel kapcsolatban is már megvannak az első cikkek, kutatások, tanulmányok, melyek reményt adnak azoknak az embereknek, akik szeretnék erősíteni immunitásukat, fokozni szeretnék a védőoltások hatását, vagy azon emberek számára, akik aggódnak a mellékhatások miatt.

Tehát amit fontos megjegyeznünk és megértenünk, hogy a C60 segíthet szervezetünk immunitása szempontjából is ebben a jelenlegi helyzetben is.

Oltások utáni támogatások:
Ebben a kérdéskörben még határozottabban szeretném elmondani, hogy ez eddig csak Ty Boillinger véleménye, aki február elején, 2021. február 8-án publikált egy cikket. Címe: „Hogyan lehet semlegesíteni a lehetséges károkat az mRNS vakcináknál.”

Ty Boillinger szerint:
(bár nincs bizonyíték tudományos kutatások formájában, viszont így is értékes információ lehet valakinek a következő:)

 • Ha jódot, cinket, kvercetint és PQQ – pirrolokinolin-kinon-t adnak a C60-hoz, akkor ez segíthet azoknak, akik valamilyen kárt szenvedtek a vakcinázás után.
 • Ezeket az anyagokat, és természetesen organikus formában tartalmazza a BEWIT Prawtein C60-as készítmény.

A terméktapasztalatoknál, vásárlói véleményeknél olvashat többet erről a területről …

9.) – Segíthet a kemoterápiák hatásainak javításában

Egy további fontos kísérlet, kutatás is történt:
Nemcsak az immunitás növelése miatt, hanem az érzékenység csökkentésére is különféle fenyegetésekkel szemben. Nagyon sok kutatás történt annak megerősítésére, hogy a C60 hatékonyan segít a kemoterápiák hatásainak javításában is.

 

 • Erősíti az immunrendszert a daganatnövekedés elleni küzdelemben – tudományos tanulmány: 26733256.
 • Megnövekedett ellenálló-képesség. A tanulmány megállapította, hogy a C60 76,5%-al lassította a tumor növekedését és 48%-al gátolta a metasztázisokat, áttéteket, és 22%-al növelte a várható élettartamot. – tudományos tanulmány: 21956470.
 • A kemoterápia hatékonysága több, mint 200%-al nőtt. – tudományos tanulmány: 26307837.

FIGYELMEZTETÉS!

 • A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
 • Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
 • VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

LÁTHATJUK, HOGY A C60 MOLEKULA JÓTÉKONY TULAJDONSÁGAI A KUTATÁSOK EREDMÉNYEI SZERINT IS RENDKÍVÜLIEK.

Ezek az eredmények egyre több ember figyelmét keltik fel – nem véletlenül, hiszen ki ne akarna tovább élni, egészségesen és erőteljesen?

Sokan keresnek manapság olyan dolgokat, amelyekkel jobb életminőséget, hosszabb – egészségesebb életet tudnak teremteni maguknak vagy családjuknak. Sokan szeretnének harmóniában élni, a természettel, a társaikkal és az egészség területén is. Ehhez nyújt segítséget a C60 molekula. Ez a molekula egy szabályos gömb alakú, melyet 5 és 6 szögek alkotnak és összesen 60 darab szénatom alkotja a legszabályosabb molekulaszerkezetben. Már ez is egyfajta „kémiai” harmóniát jelent. Ez a szénmolekula a szerves és a szervetlen kémia közötti határvonalon található.

Hogy működik a C60 molekula?
A szervezetbe kerülve nem használódik el, hanem katalizátorként működik. Ha megeszünk egy almát, akkor elfogyasztunk vele együtt egy kis C-vitamint is, ami elég gyorsan elhasználódik a testi folyamatok során. Ezért újra és újra be kell juttatnunk a C-vitamint. Viszont a C60 molekula, amit a szakirodalom is egyértelműen kijelent, hogy a szervezetben marad, részt vesz a biokémiai folyamatokban, de nem fogy el és ott marad hónapokig. Ezért elég egy viszonylag kis mennyiség, ami valóban betölti hosszútávon a funkcióját.

A C60 HATÁSAIVAL KAPCSOLATOS LEGÚJABB TUDOMÁNYOS VIZSGÁLATOK NÉHÁNY MEGÁLLAPÍTÁSA RÖVIDEN:

 • Ez egy hosszú hatású szuper antioxidáns, amely a C-vitaminhoz képest akár 172-szer erősebb.
 • A vizsgált patkányoknál a C60 pótlása többszörös élet-meghosszabbodást eredményezett, még nagyon alacsony dózisban alkalmazva is.
 • Képes megóvni a szervezetet a káros sugárzástól és az 5G sugárzástól.
 • Immunerősítő, amely serkenti az immunreakciókban részt vevő sejtek termelését, ún „immune booster“.
 • Kivételes antioxidáns hatása miatt megszünteti a pattanásokat és javítja a bőr állapotát.
 • A szén-C60-at fogyasztó személyek a hajnövekedés felgyorsulását tapasztalták. Az életképes szőrtüszők számának növekedését is megfigyelték.
 • A szén-C60-at fogyasztó sportolóknál növekedett a sportteljesítmény. Azt is megfigyelték, hogy gyengébb az izomfáradtságuk­.
 • A C60 szénben található Fullerének jelentősen növelik a test teljes ellenállóképes­ségét.

11 ÉRV A PRAWTEIN® C60 MELLETT:

 • C60 szénnel kiegészített összetétel, amely kivételes hatású természetes vegyület
 • 100% örömet szerez mindenkinek, aki a vegetáriánus vagy vegán étrendet követi.
 • Kizárólag a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokból készül.
 • Nem tartalmaz szintetikus színezékeket, töltőanyagokat, stabilizátorokat, …
 • Az összetevők többsége BIO RAW tanúsítvánnyal rendelkezik, és sok közülük az érintetlen vad természetből származik.
 • A gyógynövényeket és a rügyeket kézzel gyűjtik a Beskydy-hegység lábánál, és a napon szárítják.
 • Terápiás minőségű CTEO® Illóolajokat tartalmaz.
 • Az előállítási folyamatok hőmérséklete nem haladja meg a 42° C-ot, ez az eddigi legkíméletesebb feldolgozási mód.
 • Kis sorozatban állítják elő az Ostravai üzemünkben.
 • A termesztés, az előállítás, a tesztelés és az ellenőrzés nagy része kézi munkával történik.
 • Valamennyi prawtein a készítésben közreműködők szeretetével és kedves gondozásával készül.

A PRAWTEIN C60 ÉLETTEL TELÍTETT

 • Kímélő kezelés, 100%-ban természetes alapanyagok és alacsony feldolgozási hőmérséklet. Ez egy olyan kombináció, amelynek köszönhetően a prawtein megtartja a létfontosságú enzimek maximális mennyiségét = életben van.
 • Ennek az életnek a bizonyítéka lehet enyhe enzimatikus változás a textúrában és az illatban. És ez annak ellenére van így, hogy a prawteinek összetétele teljesen változatlan … Ezek a változások még a vadonban is teljesen természetesek és előnyösek.
 • Minden prawtein teljesen biztonságos. Ezt segítik elő a természetben előforduló antioxidánsok, a minőségi növényi olajok és a tartósító hatású esszenciális anyagok magas aránya.

TELJESEN EGYEDI A PRAWTEIN C60 – GYÁRTÁSA

 • A BEWIT® PRAWTEIN® termékek megfelelnek az összes RAW elvnek – a leginkább környezetbarát technológiával úgy szabályozzuk a gyártási folyamat hőmérsékletét, hogy az ne haladja meg a 42 ° C-ot. Ez megakadályozza az értékes, hőre labilis anyagok és a természetben előforduló enzimek veszteségét = nem bontjuk le feleslegesen a végtermékben lévő hasznos anyagokat.
 • Valamennyi prawtein összetételét úgy alakítottuk ki, hogy még egy kis mennyiségű stabilizátorra, színezékre, töltőanyagra vagy egyéb szintetikus anyagra sem volt szükség.
 • A fejlesztés és a gyártás során a legfrissebb tudományos ismeretekre, kutatásokra és eljárásokra, valamint őseink tapasztalataira támaszkodtunk.
 • Követtük a SPAGYRIA alapelveit is – a tökéletes növény feldolgozási gyakorlatokat, amelyek normál körülmények között általában nem lehetségesek.
 • Szerves részét képezik valamennyi prawtein-nek a LIGHT ESSENCE és a GOLD ESSENCE teljesen egyedi elemei is, amelyek előállításában 24k aranyat is használunk. A pontos gyártási folyamatok azonban a BEWIT® termelési titkát jelentik.

KI ÉS HOL GYÁRTJA A PRAWTEIN C60-AT?

“MI VAGYUNK A BEWIT. TEVÉKENYSÉGÜNKKEL EGY EGÉSZSÉGES ÉS BOLDOG VILÁGOT HOZUNK LÉTRE.”

“Megtaláltuk a legjobb minőségű forrásokat és beszállítókat.
Minden esetben törekszünk a természet és a környezet leginkább odafigyelő megközelítésére, így a növények termesztésének, gyűjtésének és feldolgozásának kíméletes és lehető legtermészetesebb módjára. Gyomirtó, rovarirtó, szennyező kémiai maradványoktól és génmódosítástól (GMO) mentes. Valamennyi általunk használt növénynek optimális körülmények között kell nőnie, megfelelően betakarítva és optimális időben feldolgozva.”

 • Tisztán cseh cég vagyunk Ostravai központtal.
 • Olyan saját termékeket fejlesztünk és gyártunk, amelyeket máshol nem találhat meg.
 • Igazolt terápiás minőségű illóolajokat (CTEO®) és egyéb 100%-ban természetes termékeket gyártunk és szállítunk.
 • Beszállítóinkat körültekintően ellenőrizzük és a termékeket saját laboratóriumunkban teszteljük.

NÉZZE MEG ÖN IS, HOGY AZ EMBEREK MIÉRT HASZNÁLJÁK A BEWIT PRAWTEIN C60-AT!

Vásárlói vélemények:

Vásárlói vélemények 1 - 5

Deák Andrea – HU
A lányom az oltások után nagyon sokat volt rosszul. Elkezdte enni a C60-at egy hónapja. Elmúltak a rosszullétek és több az energiája és jobb az étvágya. Köszönöm!

Blanka Lásiková – SK
Én is ezt a csodát szedem a fiammal. Mindketten legyőztük a kovidot, és ez a C 60 csodálatos, sokkal jobban érezzük magunkat, tele erővel és életkedvvel. Köszönöm szépen❤️

Veronika Živá – SK
A 2021 novemberében elszenvedett C19 után érdekes “emlékem maradt” – szívgyulladás, de ez csak két hónappal később jelentkezett… Kellemesen meglepődtem, hogy a C60 szedése után körülbelül 10 nappal a szívemben lévő nehézkedés és forró érzés fokozatosan elkezdett enyhülni más tünetekkel együtt… Még nem figyeltem meg ennek az állapotnak a további fejlődését, de nagyon izgatott vagyok az első nyilvánvaló változások miatt.

Dobroslava Vincencová – CZ
Októberben megbetegedtem Cov19-ben, 14 nap után, amikor úgy tűnt, hogy mindennek vége, hörghurutot kaptam. Nagy fáradtság, legyengítő köhögés és láz jellemezte. Otthon kezeltem magam a saját eszközeimmel. Újabb három hét múlva orvoshoz kellett mennem, aki felírt nekem egy ATB-t. Szedésük után több probléma jelentkezett, főként nagyon magas pulzusszám, hüvelygyulladás, fülzúgás és halláscsökkenés. Ekkor próbáltam ki az „utolsó esélyt” a C60-at. Két nap múlva eltűnt a fáradtság, a szívdobogás, a hüvelygyulladás és visszatért a hallásom. Hihetetlenül feldobott a hangulatom, 6 hét betegség után újra van kedvem élni 🙂 Mit mondhatnék, talán csak annyit, hogy megtaláltam magamnak az első számú terméket, szívből köszönöm.

Lucie Juráčková – CZ
Nagyon szkeptikus voltam, de mindent ki kell próbálni. Már majdnem 5 éve vannak idegrendszeri problémáim, miután tetanuszoltás után NU-t kaptam. Az elmúlt néhány évben hátfájás, a tavalyi évben pedig idegproblémák jelentkeztek a lábamban. Amikor egyetlen orvos sem adott megoldást, a fájdalomcsillapítókon kívül, amelyek amúgy sem segítenek. Körülbelül egy hete kezdtem el enni a C60-at. Nem tudom miért, csak segít. A 3. napon azt tapasztaltam, hogy a lábam majdnem megszűnt fájni…3/4 év után már 3 órát tudok állni a tűzhely mellett gond nélkül, hosszabb ideig tudok állni, mint csak a ház körül sétálni vagy 20 percet, sőt ülni is. A probléma nem teljesen szűnt meg még, de előfordul, hogy úgy találom, hogy a lábam valójában nem fáj… Tehát nekem ez egy hét után csodálatos eredmény, és én csak fél max 1 teáskanállal fogyasztom naponta. Több energiám van, és mondhatni, jobb a kedvem. Majd meglátjuk, hogy egy hónap múlva milyen lesz, folytatom a kúrát! Ez már most egy csoda.

Vásárlói vélemények 6 - 7

Zuzana Kubánková – CZ
Egy hónap C60 szedés után muszáj írnom :-)) mert hihetetlen, hogy milyen könnyűnek és fáradtság nélkül érzem magam és szaladgálok a hegyekben, mint egy szarvas :-)))) A testem most már könnyebb étrendet kér, nem kívánom az édességet és más sza…okat.,-))) Már rendeltem is magamnak és a családomnak Zuzka

Andrea Březinová – CZ
Szeretném megosztani Önökkel a C60 étrend-kiegészítővel kapcsolatos személyes tapasztalataimat. Az első üveg C60-at 2021 szeptemberében kaptam. Mivel több mint 6 éve van tapasztalatom az étrend-kiegészítők rendszeres használatával (Aloe Vera gél, chlorella, zöld árpa stb.), kíváncsi voltam, mi ez a termék. Erről nem kaptam semmilyen információt. Csakhogy ez nem C-vitamin, hanem szén. És hogy a szén a kémiai képlet szerint az élet alapmolekulája, és hogy a halhatatlanság molekulájának is nevezik… és hogy naponta 2-3-szor egy teáskanálnyit bevehetek belőle. Gondoltam, oké, kipróbálom és meglátjuk. Körülbelül 3-4 nap múlva egy elég tisztességes méregtelenítési reakció lépett fel (orrfolyás, hőérzet, fáradtság, fémes íz a számban). Ez szeptember végén volt. Azon a napon, amikor kiváltotta ezt a reakciót, éppen úton voltam, hogy meglátogassam kolléganőmet és barátomat, Blankát, hogy támogassam őt egy kiállításon. Egyáltalán nem éreztem jól magam, az orrom csöpögött, mint a csap, tudtam, hogy nem Covid… Blanka, mint tapasztalt tanácsadó, adott nekem 10 kapszula Kolostro-t és még 2 kapszulát éjszakára, hogy öntsem ki és hagyjam feloldódni a nyelvem alatt. Éjszakánként valami illóolajat tett a diffúzoromba, nem emlékszem, hogy mi volt az. Másnap reggelre a megfázás elmúlt, csak fáradtnak éreztem magam, és határozottan fémes ízt éreztem a számban. Végigcsináltam a kiállítást és hazaértem, másnap pedig egy dél-csehországi kirándulás az új kollégámhoz ….. Ez egy hihetetlen változás kezdete volt, amit nehéz megmagyarázni. Most le kell írnom, hogy mi történt velem körülbelül 2 év alatt: Érett korú nő vagyok, azaz a menopauza hormonális változásait élem át. A menstruációm még mindig rendszeres, de az elmúlt 2-3 évben olyan változásokat érzékeltem, ahol nem értettem magam. Voltak időszakok, amikor szó szerint boldogtalan voltam, és nem tudtam, mit tegyek, hogyan éljek és hogyan értsem meg magam. Lassan egy extrovertált, vidám nőből egy introvertálttá váltam, aki már nem élvezte az élet hétköznapi dolgait. Nagyon ragaszkodtam a családomhoz és a gyermekeimhez. De a látogatások kimerítőek voltak. Furcsán fáradt voltam, éppen csak a legfontosabb dolgokra volt energiám, mind a munkahelyemen, mind otthon. Ami a legjobban frusztrált, az a furcsa “érzelemmentes” állapot volt. Semmi sem tetszett, ha mégis, akkor az öröm legfeljebb egy órát tartott, és ismét egy furcsa buborékba zuhantam. Egyáltalán nem értettem magam. Régebben lelkesedést és örömöt tapasztaltam azokban a dolgokban, amikbe energiát fektettem, voltak ötleteim és vágyam új dolgok létrehozására. Öröm és öröm volt számomra a kollégákkal, barátokkal lenni, jól érezni magam egy rendezvényen, most meg nem érdekelt semmi, úgy működtem, mintha ködben lennék, érzelmek nélkül, öröm nélkül, mint egy robot… igen, amikor kellett, akkor felizgultam. De bennem teljesen más érzés volt. Az utolsó év, amikor a bezártság kemény volt, egyáltalán nem segített, az állapotom már odáig fokozódott, hogy nem akartam, hogy a barátaink meglátogassanak. Ha tehetném, napi 10 órát aludnék, de az volt a furcsa, hogy még az alvás sem hozott megkönnyebbülést, még mindig furcsán fáradt voltam. Minden nagyon zavaró és fárasztó volt. Többnyire 8 óra online képzés – a PC az utolsó energiámat is kiszívta belőlem. Ráadásul megtapasztaltam egy olyan állapotot, amikor rájöttem, hogy alapvetően nincs szükségem szexre, nem érdekel. Amikor erre rájöttem, igazán elborzadtam… Megpróbáltam leírni ezeket az állapotokat a nőgyógyászomnak. Segítségre volt szükségem. Azt a választ kaptam, hogy az én koromban ez teljesen normális, hogy a testem a menopauzára készül. 2021 januárjában körülbelül 4 hétig szedtem hormonokat, ahogy az orvosom javasolta. Kicsit megkönnyebbültem. Tudtam, hogy ez nem végleges megoldás. A fitoösztrogének, amelyeket 2020 őszén próbáltam szedni, teljesen összezavarták a ciklusomat. Az orvosom elmagyarázta, hogy a fitoösztrogének egyáltalán nem megfelelőek egy olyan nő számára, aki még menstruál. Nem akartam ezeket a dolgokat megbeszélni a férjemmel, nem akartam őt terhelni egy olyan témával, ami számomra nagyon nehéz volt, és nem ismertem magam. Most pedig vissza a C60-hoz. Körülbelül 10 nap után észrevettem, hogy már nem kell annyit aludnom. Hogy több kedvvel ébredtem a napra. Masszázsterapeutaként én is dolgozom illóolajokkal, és ezúttal a tömjén vonzott, szó szerint. Ha tehetném, talán még fürödnék is benne :). Az illóolajok, erejük és hatásuk a testünkben egy másik cikk témája. Nem tudom, hogy pontosan mikor jöttem rá, hogy szó szerint újraindultam – talán 3-4 héttel az első teáskanál PRAWTEIN C60 után, azonban a következő változások történtek. Gyakran felébredek éjszaka, amikor ötleteim támadnak (még most is hajnali fél négykor írom ezt a cikket), amikor nyugodtan átgondolhatok és megvalósíthatok mindent. Visszatért a vágyam és az energiám, hogy új dolgokba vágjak bele. Visszatért a kreativitás is, ami annyira fontos az üzleti életben. Visszatért a mindennapi apróságok öröme, szó szerint élvezem az új nap minden percét. Szó szerint megtapasztalom az intimitás megújulását.
Továbbá a testem pH-értéke is beállt (az aromaterápia bevonásával is összefüggésben), friss vizet érzek a számban. Teljesen természetesen csökkentettem az ételek mennyiségét, sokkal kisebb adagok, nagyon nagy vágyam van a friss ételekre (alma, cékla, narancs, zeller, uborka, stb.) Sokkal kevesebb hús és sokkal több húsmentes zöldségétel. Valószínűleg nem tudom pontosan leírni azokat a belső változásokat, amelyek az elmúlt hetekben történtek. De ez a valóság, és nagyon hálás vagyok, hogy a Carbon C60 létezik, és hiszem, hogy sok embernek segíthet. Mindenkire másképp hat, egyesek nem éreznek semmit, de még ezekben az esetekben is határozottan nagyon jótékony hatással van a szervezetre. Számomra a C60 a szó szoros értelmében ÉLETÉPÍTŐKÉNT hatott.

Vásárlói vélemények 8 - 10

Marcela Tomková – CZ
Már a harmadik üveg Prawtein C60-at használtam el. Az íze kicsit kevésbé kellemes, mint például a fahéjas Miracle-nek, érezni benne a szén ízét. De ez nem szörnyű, ez csak egy szokás. Azt hiszem, főleg ennek a terméknek köszönhetem, hogy megúsztam a nagyobb megfázásokat, annak ellenére, hogy a körülöttem élő emberek szinte mind betegek ebben az időszakban. Természetesen otthon a diffúzor minden délután legalább 2 órán át működik, ahol váltogatom az EO Cédrus, Fenyő, Lucfenyő, Vörös Narancs, Zöld Mandarin, Eukaliptusz illatokat. Azt is mondhatnám, hogy kevésbé vagyok fáradt. Elhatároztam, hogy legalább egy teáskanálnyit használok naponta a tél folyamán. Kiegészítem egy teáskanálnyi más prawteinnel, mint például a Miracle (elképesztő az íze), de fokozatosan tesztelek másokat is.

Katarzyna Obuchowska – PL
Be kell vallanom, hogy az ízét elég nehezen tolerálom, de mivel rájöttem, hogy milyen csoda, félig-meddig összekeverem például Vénusz Prawtein-nel, és akkor az íze rendben van. Határozottan több energiám van, nyugodtabb vagyok, és laposabb a hasam, azt hiszem, a beleim csak helyreállították magukat. Szerintem mindenképpen megéri a pénzt.

Beatriz Mazurová – CZ
A C60 után remekül érzem magam, nem vagyok annyira fáradt. Jó ízű. Rendelek még egyet, mert úgy gondolom, hogy a testemnek és az elmémnek erre van szüksége. Köszönöm.

Vásárlói vélemények 11 - 15

Pavla Feberová – CZ
Szó szerint a Prawtein C60 rabja lettem. Az elején úgy tűnt, hogy semmi sem történik, az energiám nem emelkedett, ahogy a legtöbben írják itt, de ez nem számított, mert a súlyom gyorsan csökkent. A palack vége felé hirtelen kezdtem gyors lenni, és a munkatempóm felment. Prawtein két embert csinált belőlem. Sok mindent elértem, de estére még mindig fáradtnak éreztem magam. Elfogyott a Prawtein, előkotortam az utolsót, és csak egy pillanatig álltam ellen, már megint egy mini kanál volt a kezemben, és éppen kettőt ettem meg egy helyett. Javaslom, hogy próbáld ki, és ne maradj az egyiknél. Kiváló termék egy kiváló cégtől.

Katarína Vyšná – SK
Ezt a terméket ki kell próbálni. Az állaga finom, olyan, mint a csokoládés túró. Én 2 nap alatt ettem meg, tudom, hogy ez elég gyors tempó, de nem tudtam ellenállni. Krónikus refluxom van, ahol egy tabletta kihagyása (napi 1x) olyan, mintha élve égnék. Ezen a héten 5 teljes napot bírtam ki tabletta nélkül, ez számomra csoda, és még a szomszédomnál is megittam egy dupla whiskyt. Ha tehetném, egész évben a C 60-at választanám. Ez nagyszerű. Talán a jövőben felvesznek egy tesztre 😀 ezzel a kivételes Prawtein-nel.

Eva Pavlovská – CZ
Két üveg C60-at használtam. A legnagyobb problémám a hosszú távú stressz, ami az emésztésemet felborítja. Az első dolog, amit az első néhány adag után megfigyeltem, egy furcsa érzés volt a zsigereimben, mintha ráhangolódtam volna, nem tudom pontosan, hogyan fejezzem ki. Igen, az első napokban gyakrabban ürítettem, de semmi drámai. Az a benyomásom, hogy ez a termék pontosan tudja, hol van a leggyengébb pont, és oda koncentrál. Határozottan kevésbé éreztem éhséget is, a testem elégedettebb volt. Tetszett az íze, mondhatni, még ízlett is 😊. Nem éreztem különösebb energiamegnövekedést, de a szervezetem eléggé kimerült, nem várok csodát a helyszínen. Hiszem, hogy más dolgokra is hatott a testemben, amit még nem érzékelek magamban, és hogy megtette a hatását. Szeretném folytatni, és szeretném kipróbálni a C60-at tömjénnel is.

Lucie Hostakova – CZ
Kicsit hezitáltam a termékkel kapcsolatban az ára miatt, de a kipróbálási vágyam és a kíváncsiságom erősebb volt :). Az íze annyira szokatlan, hogy semmi mással össze nem téveszthető. Még mindig minden egyes kanál ételt pozitív megerősítéssel támogatok. Úgy érzem, hogy a beáramló energia legnagyobb hatása a döntésekben való megerősödés, a perspektíva, az időbeosztás jobb tervezése.

Zuzana Kavkova – SK
Sokáig hezitáltam a C 60 megvásárlásával kapcsolatban, de a vélemények elolvasása után úgy döntöttem, hogy megveszem. Már befejeztem az első palackot, úgy éreztem, hogy enyhén megnövekedett az energia, amit a szülési szabadságon fogyasztok.

Vásárlói vélemények 16 - 20

Aleš Sobota – CZ
Prawtein C60? Miután elolvastam Jirka cikkeit arról, hogy miről szól a C60, más cikkeket kerestem a neten és a csoportunk felhasználói véleményeit, és összegyűjtöttem némi pénzt, azonnal megvettem 2× C60-at. Nagyon gyorsan megérkeztek, és nagyon vártam őket, milyen bombát fogok adni a testemnek. Nagy elvárásaim voltak, sokak véleménye energiarúgásról, gyors és látható vagy érezhető változásokról szólt. Íze? Nagyon meglepődtem, az első falat furcsa volt, de miután feloldódott a számban, finom volt. És mi történt a testemmel és az energiámmal? Semmi az első napokban, semmi egy hétig, semmi néhány hétig. Befejeztem az első üveg C60-at, és nem éreztem változást. Majd kinyitottam a másodikat, és továbbra is C60-at majszoltam. Csalódás? Nem! Fontos emlékezni arra, hogy mindannyian fizikailag, mentálisan, energetikailag, szellemileg eredetiek vagyunk, nem vagyunk senki másolata. Ezért nem oszthatjuk meg, mintegy másolatban, ezeket a tulajdonságokat más személyekkel. A külső ingerekre adott reakcióink sem. Vannak, akik érzékenyek, vannak, akik szuperérzékenyek, és vannak, akik egyáltalán nem érzékenyek. Tehát még ha a testem, az elmém, az energiám külsőleg nem is mutat semmilyen szuper reakciót a C60-ra, ez nem jelenti azt, hogy a háttérben nem történik semmi. Ez történik, biztos vagyok benne, csak nem látjuk, nem halljuk, nem érezzük. És számomra hatalmas bizonyíték arra, hogy ez titokban működik az én esetemben az, hogy múlt kedden kaptam meg a megfázás első tüneteit, amelyek csütörtökig minden nap fokozódtak, egészen addig a pontig, hogy még lábgörcsök, hidegrázás, emelkedett láz is volt. Pénteken felhívom a doktornőt, de egyáltalán nem mehettem hozzá, azonnal C19 vizsgálatra küldött. És az Omikron változat!!! Egy olyan változat, amely állítólag az egész bolygón kiirtja az emberiséget. Pénteken bebújtam az ágyba, ahol vasárnapig töltöttem a nap nagy részét. Gyógyszer? Egyáltalán nem, az orvos nem írt fel semmit. Szóval továbbra is C60-at majszoltam, naponta többször bekapcsoltam a Bodyguard, Protect, 33-as diffúzoromat, és hétfőn nagyon jól éreztem magam az ágyban. Számomra egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az illóolajok, köztük a Prawtein C60, hogyan működnek. Már régóta használok olajokat, már jó pár éve biztosan, így a szervezetem már tisztességesen “be van doppingolva” esszenciákkal, és körülbelül egy hónapja csámcsogok a C60-on. Úgy vélem, hogy ha nem rendelkeznék ezzel az alapvető és most már Prawtein C60 edzéssel, valószínűleg sokkal nehezebben és hosszabb ideig tartana, hogy az Omikron legyűrése. Tehát ne szomorkodjon, hogy a Prawtein C60 nem repíti Önt energikusan a Holdra rögtön az első néhány falat után. Lehet nagyon csendes és észrevétlen, lehet titkos ügynök is, aki titokban javítja a sejteket és az egész szervezetet. 👍👍👍

Veronika Živá – SK
Kíváncsisággal közelítettem a C60-hoz… Jirka bevezető videóját izgatottan néztem, és még jobban vártam… A 2021 novemberében elszenvedett C19 után érdekes “emlékem maradt” – szívgyulladás, de ez csak két hónappal később jelentkezett…. Kellemesen meglepődtem, hogy a C60 szedése után körülbelül 10 nappal a szívemben lévő nehézkedés és forró érzés fokozatosan elkezdett enyhülni más tünetekkel együtt…Még nem figyeltem meg ennek az állapotnak a további fejlődését, de nagyon izgatott vagyok az első nyilvánvaló változások miatt…

Anna Podedworna – PL
A férjemmel együtt használjuk. A célom az volt, hogy enyhítsem az ekcémát, amellyel 11 éve küzdök. Ugyanakkor tömjénhidrolátot is használtam. Két hét használat után jelentős javulást vettem észre a bőrömön, simább lett. Az ekcéma láthatóan csökkent. A székletürítési ciklus szabályozódott. Elkezdtem jól aludni, és energiával ébredtem. A férjem bőre láthatóan javult, és többet mosolyog. A férjem 58 éves, és meglepetésünkre a májfolt eltűnik a halántékáról. Kár, hogy nem fotóztuk le korábban, mert mostanra már majdnem eltűnt. Megéri az árát.

Małgorzata Rygiel – PL
Mielőtt először megvettem volna a terméket, már elég jól fel voltam szerelve tudással. Elolvastam az egész cikket az egyedülálló C60 molekuláról, és utánanéztem az ismeretek forrásainak, ami fontos volt számomra – szeretem tudni, hogy mit vásárolok. Kiváló szinergikus hatású terméknek találtam. Nagyon örültem a gazdag összetételnek és annak a ténynek, hogy a C60 a világ leghatékonyabb szabadgyökfogójaként ismert. A termék fizikai és energetikai szinten egyaránt hat, és exkluzív “üzemanyaggal” látja el szervezetünket. Ez különösen fontos olyan időszakokban, amikor a túlzott ingerek hosszú távú stressznek teszik ki a szervezetünket. Ugyanilyen fontos számomra az a tény, hogy a termék segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből – olyan régióban élek, ahol a légszennyezés igazi kihívást jelent. A termék ára magas, de figyelembe kell vennie a termék gazdag összetételét és rendkívüli tulajdonságait. Meggyőződésem, hogy a Prawtein C60 plus, tömjénolajjal együtt kiváló választás.

Marián Gloziga – CZ
Mint a legtöbb ember, én is haboztam ezzel a termékkel kapcsolatban a magas ár miatt, de úgy gondoltam, hogy az egészség és az általános jólét a legfontosabb dolog, és ha nem költesz pénzt az egészségre, akkor mire költesz pénzt? 🙂 Évek óta küzdök krónikus leukémiával, és már régóta használom az esszenciákat, de facto minden nap. Úgy találtam, hogy a C60 érdekes alternatíva. Elkezdtem szedni a terméket, napi egy kis teáskanálnyit reggelente, és azonnal éreztem egy energiahullámot és általános nyugalmat. Körülbelül egy hét múlva térdfájdalom lépett fel, de ahogy olvastam, ez a C60-nak köszönhetően a szervezet erős méregtelenítésének hatása. Két hét után a fájdalom alábbhagyott, és csak élvezem a C60-os pozitív hullámait 🙂 Számomra mindenképpen ajánlom ezt a terméket mindenkinek, mert szerintem mindenkinek tud valamit nyújtani 🙂

Andrea Březinová – CZ
Ez a tömjénkeverék teljesen lenyűgöző. Volt egy időszak, amikor szó szerint nem tudtam betelni ezzel az illattal. Folyamatosan kenegettem magam vele (krónikus kenegető vagyok :))))) ). A C60-al kombinálva elég érdekes élményeim voltak – szó szerint felrúgtak energiával, de ami a legfontosabb, hihetetlen pillanataim voltak Istennel (újjászületett keresztény hívő vagyok), ahol akkoriban teljesen természetesen böjtöltem – egyáltalán nem éreztem éhséget. Röviden, ez egy természetfeletti időszak volt, amikor Isten sok kapcsolatot mutatott nekem, és ötletek jöttek nekem arról, hogyan használjam ki az EO-kban rejlő lehetőségeket. Abban az időben természetfeletti élményekben volt részem az ügyfeleimmel a masszázshelyemen, mint például az érzelmi traumák feloldása, miután csak megszagoltam egy üveg tömjént. És az ezt követő felszabadulás és örömteli érzelemhullám. A tömjén egy igazán értékes ajándék… Úgy is kell vele bánni.

Vásárlói vélemények 21 - 25

Jiří Uhlář – CZ
Üdvözlöm az egészséges életmód rajongóit, nemrégiben az életkörülmények és az igények miatt radikális változást hajtottam végre az életemben, áttértem a pránikus étrendre. Ahol az átmenet első részeiben a test megtisztul és újrakalibrálódik más frekvenciákra, és abban a pillanatban ez a termék mintha csoda folytán került volna hozzám. Elmondhatom, hogy segített nekem az energiaingadozásaimban. Csak egy kis C 60 a mokkáskanál hegyén, és azonnal érezhető a változás és az energialökés , ez egy nagyszerű dolog, köszönöm mindenkinek a Bewit csapatában ezt a csodát.

Veronika Vaculinova – CZ
A C60 ~ egy erő! Gondoltam magamban az árat illetően, de végül befektettem, és hálás vagyok érte. Az első teáskanál után azonnal megszűnt az állkapocsfájásom, a fogam és minden ezzel kapcsolatos fájdalom. Emellett az energiám is javult, frissebbnek érzem magam, és egyre jobban és jobban bírom a fizikai tevékenységeket. Hiszem, hogy a hosszabb távú használat sokkal több hasznot fog hozni, hiszem, hogy van gyógyulás.

Drahoslava Havlů – CZ
Amikor megkaptam a C60-at, nagyon kíváncsi voltam, mit fog tenni velem. Csak napi 1 teáskanálnyit vettem be reggelente, energikusabbnak éreztem magam, többet tudtam dolgozni…Miután használtam, azt tapasztaltam, hogy a nyakamon lévő kis fibromák elkezdtek lehullani…Alig várom, hogy többet kapjak 🙂 és lássam a változásokat a testemben és a testemen…Nagyszerű termék!!!!

Katarína Michalcová – SK
Régóta emésztési problémáim és krónikus székrekedésem van. A bewit mentorom ajánlása után elkezdtem szedni a C60-at, és egy hét után, amikor napi 3 teáskanálnyi mennyiséget is rendszeresen szedtem, elképesztő változás és rendszeresség következett be a kora reggeli órákban. Azok számára, akiknek hasonló problémájuk van, ez olyan, mint a megváltás ?…. Szóval nagyon ajánlom, és persze energiát és sok energiát ad. És fogyókúra idején az édeset is jól helyettesíti… :).

Martina Kondzialka – CZ
Szeretném megosztani Önökkel a Prawtein C60-zal kapcsolatos tapasztalataimat. 47 éves vagyok, és egyáltalán nincsenek egészségügyi problémáim. Próbálom az egészségemet megelőzéssel támogatni, nem pedig gyógyítani. Viszont anyukám 105kg/155cm túlsúlyos, magas vérnyomással, 2-es cukorbetegséggel, beteg szívvel (szívbillentyű megnagyobbodás) és most az oltás után a lábán lévő visszerekkel is gondok vannak (gyulladt, beesett stb.). Először magam akartam kipróbálni a Prawtein C60-at, arra gondolva, hogy ha én, mint egészséges ember, érzek bármilyen változást, akkor ez a Prawtein az édesanyámnak is jó lesz. Már az első használat után (bár az ízét kicsit tovább tartott megszokni, mert különleges, és ahogy anyukám később mondta, ami egészséges, azt általában nem szeretjük, vagy meg kell szokni) egyfajta harmóniát éreztem a testemben. Az első héten olyan érzésem volt, mintha valami gond lenne a gyomrommal (ez a gyenge pontom, ha stresszes vagyok, az azonnal megmutatkozik a gyomromban), mintha valami rendeződne vagy kiegyenesedne, nem tudom pontosan leírni az érzést. De amikor többet olvastam, hogy a meggyengült területeket először a C60 harmonizálja, minden világossá vált számomra. Egy hét használat után ajánlottam ezt a terméket édesanyámnak. Az első reakciója az volt, hogy az lenne a legjobb, ha gyorsan lenyelné. Még mindig nevetnem kell, amikor eszembe jut az a pillanat. Most már profik vagyunk, és élvezzük a Prawtein-t. Hagyjuk, hogy lassan, 1 percig olvadjon a nyelvünkön. Élvezzük. Édesanyám egészsége azonnal javult, és az oltás utáni általános állapota 14 napon belül javult. Mindketten 2 üveg Prawtein C60-at fogyasztottunk. Aztán mindketten kipróbáltunk más, számunkra tetsző, igényeinknek megfelelő Prawteint is. Azt kell mondanom, hogy ez a termék nem csak fizikai szinten repül, hanem energiával van feltöltve, amelyet, mint olvastam, a gyártás során ott lógó piramisok adnak. Köszönjük ezt a nagyszerű terméket.

Vásárlói vélemények 26 - 30

Monika Kromkova – SK
Nagyon szeretném megosztani a C60-zal kapcsolatos tapasztalataimat. Miután láttam Černota úr videóját a C60-ról, azonnal megvettem. Az az alázat, amellyel Jiří Černota úr erről a kivételes termékről beszél, nagyon megragadott. Még aznap este megrendeltem a C60plus-t és az EO LOVE-t. Természetesen a férjemnek is odaadtam a videót, hogy nézze meg, és ő adott nekem még két C60plus-t, hogy rendeljek. A férjemnek erős volt a méregtelenítés első hete, (3,5kg 1 hét alatt lefelé a mérlegről). A C60plus egy hetes szedése után hatalmas energiakitörést érzek. Mivel naponta nagyon fáradtnak éreztem magam, nem tudom megállni, hogy ne csodálkozzak, mi történik velem. Egészségesen táplálkozom, és nem értettem, miért érzem magam állandóan fáradtnak. Mit tegyünk hozzá? Idén a BEWIT-tel ünnepeljük a karácsonyt, mivel mindenkinek C60-at rendeltünk ajándékba. Ezzel szeretnék egy szívből jövő köszönetet mondani az egész BEWIT csapatnak, akik szeretettel vesznek részt ilyen kivételes termékek létrehozásában. A BEWIT az önmagad iránti SZERETET és a mások iránti SZERETET. ❤❤❤

Lucie Smith – CZ
Egy nagy csoda egy kis pohárban. Azt hiszem, itt már minden le van írva – több energia, jobb alvásminőség, jobb haj és köröm, beállított anyagcsere – a súly magától csökkent. Már csak annyit kell mondanom, hogy KÖSZÖNJÜK, és megyek vásárolni…

Lucie Meškanová – CZ
A feketekömény-olajat folyékony aranynak tartom. Az egész családnak naponta kétszer egy teáskanál olajat szedünk az immunrendszer támogatására és a szervezet tisztítására. A fekete köményolaj a természet egyik legerősebb antibiotikuma. Én magam három csepp Bodyguarddal szedem, és még mindig kiegészítem a Prawntein Bodyguarddal és a Prawntein C60-sal. Mindenkinek ajánlom, különösen az influenzaszezonban. A Prawntein C60 különösen energizált engem, szó szerint az első két teáskanál után. Most úgy érzem, hogy egy ideig szükségem van erre a hatásos kombinációra, néhány embernek csak a fekete köményolajra van szüksége – az is nagy szolgálatot tesz. Köszönöm ezeket a kincseket:).

Edyta Magda – PL
Szuper termék. Az íze jó, most fejeztem be az első csomagot. Több energiám van, és úgy érzem, hogy a beleim jobban működnek. Ha valakinek problémái vannak a rendszeres székletürítéssel, ajánlom a C 60-at.

Katarína Vyšná – SK
A Prawtein PROTECT B éppen azzal a céllal nyerte el tetszésemet, amelyre készült, vírusok, kórokozók, klamídiák ellen, oltás után. Tudtam, hogy pörköletlen kakaóbabból készül, és hogy természetes ként tartalmaz, de az, hogy ennyi értékes anyagot tartalmaz, meglepett. Mindegyikük esetében csak az ázsiai köldökvirágot – gotu cola, a perui vízitorma – maca és a nyers aloe vera, a fekete kömény csodaolaját említem. És az a finom bársonyos állag csokoládédarabkákkal. Ha egy étkezés után vigasztalhatatlanul vágysz valami édesre, de ugyanakkor finomra és táplálóra, akkor ez az első számú választás. Hogyan lehet egy táplálékkiegészítőnek olyan íze, mint a legjobb svájci csokoládénak? Az egészségügyi előnyökről nem is beszélve. Több Prawteint is ettem már, de ez a C60 a kedvencem. Ezúttal éltem az 1+1 ajánlattal, mindenkinek ajánlom. Ha nem próbálkozol, nem tudod.

Vásárlói vélemények 31 - 35

Petr Malivánek – CZ
A Prawtein C60 segít nekem a jelenlegi, anyagtalan étrendre való átállás során, ahol használata jelentősen növeli a vitalitást és az energiát, ahogy azt megfigyeltem. Az adagolásom egyelőre napi fél teáskanálra korlátozódik, de időnként a remek íz utolér, és arra késztet, hogy gyakrabban vegyem be. A fekete nyelv annak a jele, hogy épp most kaptál C60-at! 😀 Az ár magasabb, ami valószínűleg kizárja a teljes tömeges forgalmazást, de egyértelmű, hogy ennek az újdonságnak a gyártása és forgalmazása nem ingyenes.

Ildikó Mate – SK
Ronda de finom? 1hete szedem és látványos a változás.. Sokkal energikusabb vagyok és az anyagcsere folyamatok felgyorsultak? Kezd átalakulni a testem és a lelkem pozitív értelemben. Sokkal jobban tudok fókuszálni mégis nyugodt vagyok, kirándulás közben a nagyobb emelkedőkön megállás nélkül felmegyek.. Kicsit nyomot hagy a fogakon így miután bevesszük rögtön ne mosolyogjunk de egy kis víz ivás után minden ok lesz.. Tényleg egy csoda termék.

Magda Daňhelová – CZ
Eredetileg a BEWIT® PRAWTEIN® C60-at akartam kipróbálni, hogy növeljem az immunitásomat. Napi 3 mokkáskanálnyit szedtem, és már 2 üveggel elhasználtam. A C60 is jól elaltatott (nem ajánlott közvetlenül lefekvés előtt bevenni). A C60-nak köszönhetően a menstruációm nem volt olyan viharos (mind érzelmileg, mind fizikailag), és egy nappal rövidebb volt. A test lassan kitisztult. A C60-at más Prawteinekkel együtt is szedték. Az egyik a BEWIT® PRAWTEIN® LOVE volt, amely nagyon pozitív hatással volt a pszichémre. Örülök, hogy felfedeztem a BEWIT® PRAWTEIN® C60 és más Prawteinek hihetetlen erejét, és a BEWIT® PRAWTEIN® C60 PLUS, FRANKINCENSE-vel fogok továbblépni. 🙂

Romana Rashmidevi – CZ
A Prawtein C60 szedésének első hetében a szervezetem jelentősen megtisztult, a nap folyamán többszörös székletürítés formájában. A Prawtein energiaellátásából is részesült, amelyet olyan helyekre küldött, ahol nem volt elegendő. Az édesség utáni sóvárgás, a “valamit” igénye, a test hirtelen elégedettnek érezte magát, és nem volt szüksége semmire – ez volt az az érzés, amit mindig éreztem, amikor reggelente bevettem egy teáskanál Prawtein C60-at. Este lefekvés előtt egy teáskanál Prawtein C60 energetikailag harmonizált, így az alvásom sokkal mélyebb és jobb minőségű volt. Könnyebbnek találtam az elalvást is. Úgy tűnik, hogy ez egy valóban egyedülálló étrend-kiegészítő.

Katerina Cernoskova – CZ
Mindenképpen ajánlom. A menstruációm alatt mindig legalább egy napig migrénem van. Már 14 napja szedem a Prawtein C60-at, és eddig nem volt migrén vagy nagyobb fáradtság. Összességében javította a közérzetemet ezekben a napokban.

Vásárlói vélemények 36 - 40

Marta Mikulková – CZ
A csomag idén július 21-én érkezett meg. Azonnal kinyitottam az üveget, és megkóstoltam a tartalmát. Az állaga – tekintettel a mostani magas hőmérsékletre – folyékony volt. Olyan íze volt, mint a finom, ízletes csokoládénak. Én már a “korábban született” csoportba tartozom, és időnként felbukkan valami baj, ezért kíváncsi voltam a hatásokra. Naponta háromszor 1 mokkás teáskanálnyit szedtem, így ez a Prawtein C60 elég hamar “elfogyott”. De még abban a néhány napban is kijelenthetem, hogy napokig nagyon sokat voltam akcióban, és nem fáradtam bele. Már régóta zavar a fülzúgás, és ebben a hőségben a lábam is erősen megduzzadt. Mindkét kellemetlen probléma jelentősen javult a Prawtein C60 szedésének második napján. Meggyőződésem, hogy ez az újítás minden felhasználó számára hasznos, és javaslom, hogy próbálja ki – a legjobb tapasztalat a sajátja. Köszönet a Bewitnek ezért az új, egyedülálló termékért.

Zdeňka Nováková – CZ
Ezt a Prawteint nem találom olyan ízletesnek, mint más Prawtein terméket, de ezt nem veszem hibának, legalább könnyebben ellen tudok állni a kísértésnek, hogy egyszerre megegyem az egészet :-). A szedésének első napjaiban főleg a méregtelenítő hatását éreztem, a szervezetem gyorsan tisztulni kezdett, még a fejem is fájt két napig. Még mindig vártam a leírt energiakitörést, ez nem történt meg, de rájöttem, hogy reggeltől estig pihenés nélkül “megyek”, de a fáradtság jelei nélkül is. És meglátogattak az unokáim, akik nagyon megnehezítik a dolgomat! Szóval határozottan felfelé a hüvelykujjamat! Remekül érzem magam, a testem még mindig tisztul, és egész nap kiegyensúlyozott energiával rendelkezem. Rendelni fogok még!!!

Miroslav Jakubík – SK
A C60-nak köszönhetően bőven volt energiám, sőt, talán még többlet is egész nap. Magam is meglepődtem a Prawteinben rejlő erőn. Belsőleg több nyugalmat éreztem még a stresszesebb helyzetekben is. Kipróbáltam már más Prawteins-eket is, de ez az egy abszolút BOMBA. Számomra ez egy kivételes termék.

Sabina Filáková – CZ
Nagyszerű életmentő! Már a reggeli első adag után nagyszerű energialöketet éreztem. Reggel, délben és este egy teáskanálnyit adagoltam. Csak azt javasolnám, hogy ne közvetlenül lefekvés előtt vegye be. Történt, hogy este 8 órakor vettem be egy adagot, és utána egyáltalán nem tudtam aludni, ez tényleg egy energiabomba. Élénk álmok kísértek. Éreztem a testemben zajló harmonizációs folyamatokat. Ezek szúrással és gyengéd szúrással nyilvánultak meg a szerveimben, amelyek már régóta gyengültek. Az első üveg elfogyasztása után remekül éreztem magam. Reggel öt óra előtt frissen és üdén kelek. Mindenképpen ajánlom a Prawtein C 60 kipróbálását.

Romana Sagulová – SK
Köszönöm szépen. A C60-at anyukámnak vettem. Ő 78 éves, állandó fájdalmai vannak a derekában, a lábában, bottal jár, mindig panaszkodik, de ma minden megváltozott! A C60 szedése után az egészsége javult, nincs szüksége botra, nagyon boldog, a fájdalmai enyhültek, nagyon boldog és elégedett. Köszönöm szépen ezt a csodát, én is szedem a C 60-at, kapok egy energiakitörést, még többet sportolok, plusz az ember megtisztítja magát, támogatja a fogyást is. A fiam és a barátnője is megvették, a fiam is csatlakozott a céghez, mert meggyőzték a termékei. Ahogy a nővérem és én is. El vagyunk ragadtatva az egész családtól. Köszönöööm 

Vásárlói vélemények 41 - 45

Mária Vančíková – SK
Személyes tapasztalataim a BEWIT® PRAWTEIN® C60 PLUS nagyon pozitívak. Használata során a fizikai és mentális energia óriási növekedését érzem, egészen észrevehetően. Talán azzal is összefügg, hogy amióta szedem, az esti alvási szokásaim és maga az alvás is javult. A test fokozatosan ráhangolódik a természetes működési módjára. Az emésztőrendszeremre is látható hatással volt, különösen az ürítés tekintetében. Lassan alkalmazkodott. Számomra ez a termék egyfajta legtermészetesebb harmonizáló, a hozzá kapcsolódó gyengéd méregtelenítéssel, valamint az energiabomba és a szervezetem védelme. És még egy érdekes pozitív dolog történt, mivel már nem vagyok a legfiatalabb korban, a használatával kapcsolatban úgy tűnik, hogy a hajam újra pigmentálódott – kevésbé vagyok őszülő. Ezt a terméket különösen a vírusok, influenza… időszakában ajánlom, de a C19 időszakában is, segít a szervezetnek, hogy a betegség külső megnyilvánulásaival minél hamarabb megbirkózzon, valamint belsőleg visszanyerje a harmóniát és a működést. Ez egy fekete csoda és örülök, hogy kipróbálhattam!!!!

Lucie Meškanová – CZ
A feketekömény-olajat folyékony aranynak tartom. Az egész családnak naponta kétszer egy teáskanál olajat szedünk az immunrendszer támogatására és a szervezet tisztítására. A fekete köményolaj a természet egyik legerősebb antibiotikuma. Én magam három csepp Bodyguarddal szedem, és még mindig kiegészítem a Prawntein Bodyguarddal és a Prawntein C60-zal. Mindenkinek ajánlom, különösen az influenzaszezonban. A Prawntein C60 különösen energizált engem, szó szerint az első két teáskanál után. Most úgy érzem, hogy egy ideig szükségem van erre a hatásos kombinációra, néhány embernek csak a fekete köményolajra van szüksége – az is nagy szolgálatot tesz. Köszönöm ezeket a kincseket:).

Barbora Kopřivová – CZ
Mielőtt elkezdtem a C60 szedését, nagyon fáradtnak és energiátlannak éreztem magam. Nagyon köszönöm ezt a terméket, mert jobb lett az életem, nem kell lefeküdnöm és kényszerítenem magam a testmozgásra. Az emésztésem is javult, szintén a lenmagolajnak köszönhetően, ami most már a reggeli rituálém része.

Pavla Feberová – CZ
Ez a termék hibátlan. Az ár miatt hezitáltam, de egyáltalán nem bántam meg. Elhatároztam, hogy minden hónapban vásárolni fogok – amíg nem lesz elég napfény -, és ismerve magamat, utána is vásárolni fogok. Az édes íz a nyelven megismételhetetlen, de nem is annyira az íze, mint inkább a hatása, egy új adag energia, belső jólét és fogyás. Mindenkinek ajánlom, és sok köszönetet küldök a Bewitnek a nagyszerű munkájukért. A nyílt napon a saját szememmel láttam a vállalatot, és örülök, hogy tovább növekszik, és sikeresen teremt új tereket és termékeket.

Ivetta El Hajjarová – SK
Nagyon meglepett az íze. Amióta minden reggel szedem, egész nap tele vagyok energiával. El sem tudok képzelni magam e reggeli mnyami nélkül.

Vásárlói vélemények 46 - 52

Jarmila Lettovská – CZ
Kíváncsi voltam, hogy érzem-e a Prawtein C60 hatását. Teljesen egészséges vagyok, ezért el sem tudtam képzelni, hogyan érezhetném magamon ennek a Prawteinnek a sok szempontból leírt egyediségét. A nagyobb és nagyon kellemes meglepetés a második kanál után ért. Rendkívüli energiamegnövekedés, talán még eufória is! Nagyon hatékonyan és eredményesen tudok működni, miközben felfrissültnek érzem magam. Minden bizonnyal nagyon jó hatással van a pszichémre is, mivel jelenleg fizikailag és mentálisan is nagyon stresszes időszakon megyek keresztül, mégis mindent könnyedén kezelek. A Prawtein C60-at univerzális energetizálónak tekintem. Kiválóan támogatja testi és lelki egészségünk harmóniáját. Köszönjük ezt az egyedülálló terméket! Soha nem éreztem még ilyen azonnali hatást semmilyen étrend-kiegészítő után. Köszönjük BEWIT !

Daniela Knochova – SK
A C60-at megelőzésképpen használom . Már megvan a második üveg. És minden egyes kanálnyi adagot nagyon élvezek. És elképzelem, hogyan újulnak meg a sejtjeim… Köszönöm ezt a nagyszerű Bestsellert. Nagyszerű, hogy ilyen finomságokat kapunk a Föld ajándékaitól♥️

Zuzana Vichtová – CZ
Emberek, karácsony óta egy kicsit Bewit-rajongó vagyok. Meg kell osztanom a tapasztalataimat ezzel a termékkel kapcsolatban. Péntek este van, egy hétnyi irodai munka után négyre otthon vagyok, ötre főztem, kitakarítottam, a kedvenc zenémet játszom és táncolok, mint egy 60 kilós tündér:) Úgy érzem, hogy reggelig el tudok menni, és nem fáradok bele semmibe. A hangulatom remek, a fejem gondolkodik, a testem együttműködik, a lelkem mintha vattába burkolózott volna. Mi mást kérhetnék még. Ha tétovázik, álljon meg és próbálja ki!

Małgorzata Rygiel – PL
Mielőtt először megvettem volna a terméket, már elég jól fel voltam szerelve tudással. Elolvastam az egész cikket az egyedülálló C60 molekuláról, és utánanéztem az ismeretek forrásainak, ami fontos volt számomra – szeretem tudni, hogy mit vásárolok. Kiváló szinergikus hatású terméknek találtam. Nagyon örültem a gazdag összetételnek és annak a ténynek, hogy a C60 a világ leghatékonyabb szabadgyökfogójaként ismert. A termék fizikai és energetikai szinten egyaránt hat, és exkluzív “üzemanyaggal” látja el szervezetünket. Ez különösen fontos olyan időszakokban, amikor a túlzott ingerek hosszú távú stressznek teszik ki a szervezetünket. Ugyanilyen fontos számomra az a tény, hogy a termék segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből – olyan régióban élek, ahol a légszennyezés igazi kihívást jelent. A termék ára magas, de figyelembe kell vennie a termék gazdag összetételét és rendkívüli tulajdonságait. Meggyőződésem, hogy a Prawtein C60 plus, tömjénolajjal együtt kiváló választás.

Simona Barešová – CZ
Ezért egy pillanatig sem haboztam, hogy megvegyem a C60-at. Miután láttam a masszőrnőmet egy másik dimenzióban, azt mondtam, hogy én is szeretnék egyet. Fizikailag megterhelő, 3 műszakos munkám van. Mindig olyan fáradt vagyok. Ráadásul úgy döntöttem, hogy lefogyok, mert túl sok volt. Szóval a pofámra estem. Ezért nem haboztam megvenni. Először szomorú voltam, hogy nem jön semmi. A kimerültség őrületes volt. 10 nap után csoda történt. Olyan energiahullám volt, hogy még mindig el kellett kezdenem futni, különben felrobbantam volna, mint egy papucs. Majdnem egy évvel később, az energia még mindig tartja a fejemet, és arra ösztönöz, hogy kreatív legyek. Valószínűleg azért, mert egy év után 23 kilóval kevesebb vagyok. Amint az energiám kezd elhagyni, iszom még egyet.

Eliška Jindrásková – CZ
Sokáig haboztam, hogy megvegyem a C60-at, de végül a tapasztalatok és az emberek véleményei után itt a Bewit-en nem tudtam ellenállni, és ki akartam próbálni, hogy lássam, tényleg ilyen csodálatos-e. Az első két nap szedése után egy energiával és örömmel töltött el, és a harmadik napon már azon gondolkodom, hogy télen rendszeresen használom 🙂 Köszönöm ezt a Prawtein C60-at.

Irena Houdkova – CZ
C60 – számomra teljesen elképesztő. Sokáig halogattam, mielőtt megvettem volna a C60-at, és amikor már megvettem, és 3 hétig használtam, de semmi sem történt, azt gondoltam, nos, micsoda tapasztalat, azt hiszem, nem működik nálam. Aztán megtörtént, rendszeres székletürítéssel kezdődött, és ettől úgy érzed, hogy megszabadultál abszolút minden rossz dologtól, ami a testedben van, beleértve a parazitákat is. Elészető energiám van, csak 5-6 óra alvásra van szükségem, és máris felfrissülök. Az alvás nagyon jó minőségű, egyáltalán nem ébredek fel és keményen alszom, ami korábban nem fordult elő. A hajam hihetetlenül nő, mindenhol új hajnövekedésem van. Nem vagyok édesszájú, és nem vagyok hajlamos állandóan enni. Eleinte napi 1 teáskanálnyit szedtem, most már csak 1/2 teáskanálnyit, és minden nap azon tűnődöm, milyen új változást hozott a C60 a szervezetembe. Számomra TOP termék.

ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS TUDNI:

 • A SZINTETIKUS C60 MÉRGEZŐ AZ EMBEREI SZERVEZET SZÁMÁRA!
  ***
 • Ezért fontos hangsúlyoznunk, hogy a BEWIT Prawtein C60 kizárólag természetes, organikus anyagokat és gyártási eljárásokat tartalmaz.
 • A PRAWTEIN C60 nem tartalmaz szintetikus anyagokat és a gyártási folyamat is kizárja mindennemű szintetikus anyag használatát.

HOGYAN ÉS MIÉRT HASZNÁLJUK A PRAWTEIN C60-AT?

Miért jó ez nekünk?

 • A Prawtein egy egész termékcsalád, amit nyersen és hidegen készítenek, hőhatások nélkül.
 • Vegán, növényi alapú és mégis ellátja a szervezetet minden olyan aminosavval, melyek minden fehérje alapját képezik.
 • A világ legjobb minősége” – elvárásaként született, ami a legjobb szuperételeket, gyógynövényeket, kivonatokat, illóolajokat tartalmazza.
 • Csak a legjobbat, amit a természet kínál. De csak akkor lehet a legjobb, ha nagyon finoman és odaadó figyelemmel dolgozzák fel.

Manapság sok olyan termék, élelmiszer vagy táplálék-kiegészítő létezik, amelyeket feldolgoznak, és amelyek messze eltérnek a termé-szetben megtalálhatóktól. Ezért a Prawtein termékcsalád minden adalékanyag nélkül, stabilizátorok nélkül, színezékek, mesterséges édesítőszerek, aszpartám nélkül, kizárólag csak biokivitelben készül. Az alapanyagok lehetőleg a vadonból származnak, és a feldolgozás folya-mán ideálisan nem is hőkezelik őket, mert 42 Celsius fok feletti hőmérsék-leten az enzimek, amelyeket tartal-maznak már károsodnának. És ezért maradnak élők az alapanyagok. Alap-anyagként a kakaóbabot használja, aminek latin neve is tetszetős Theobroma = „az istenek eledele”.

Egy további érdekesség, hogy a Spagyria (alkímiai eljárásokkal előállított gyógynövényes gyógyszerek) ezeréves tudományának hagyatékát is beépítették a gyártási folyamatokba.

(A „Spagyria” kifejezést Paracelsus használta könyvében Liber Paragranum, amely a görög „spao” és „ageiro” szavakból származik, amelyek alapvető jelentése az „elválasztás és az egyesítés”.)
Paracelsus: – svájci orvos, asztro-lógus, alkímista, ezoterikus bölcselő, természettudós, polihisztor, A modern korban munkásságát az orvostudomány, és a filozófia törté-netében nagy jelentőségűnek tartják.

BEWIT® PRAWTEIN® C60 – 2 változatban:

A napi adagolás 2-3 kis mokkáskanál. Éhgyomorra a legideálisabb.

BEWIT® PRAWTEIN® C60
SUPERFOOD


A természet által kínált legerősebb elemek tiszta megtestesülése. A C60 szén, a fenyőtű az aktív szén, fermentált natto bab és más összetevők egyedülálló kombinációja egy egy egyedülállóan exkluzív terméket eredményezett a lehető legmagasabb minőségben. Mindezeket tovább fokozza a különleges DIAMOND ESSENCE jelenléte.
A prawtein C60 összetevői között található növényi olajok, kivonatok, szuperélelmiszerek, gyógynövények és illóolajok mind rendelkeznek BIO tanúsítvánnyal.

További információkat és a termék országonkénti árát megtalálja a cég weboldalán – Kattintson az alábbi gombra:

BEWIT® PRAWTEIN® C60 PLUS, TÖMJÉNNEL
SUPERFOOD


A PRAWTEIN C60 speciális változata, étrend-kiegészítő, tömjén illóolajjal, spirulina és chlorella vulgaris hozzáadásával.
Tömjénolaj – természetes illóolaj, felemelő illattal. Sokrétű hatása a természetben előforduló több száz összetevő szinergikus kombinációjának eredménye.
Spirulina, chlorella vulgaris – zöld szuperélelmiszerek szó szerint tele vannak fontos ásványi anyagokkal, vitaminokkal, enzimekkel és egyéb rendkívül értékes fitotápanyagok­kal. Ráadásul a legtermészetesebb, testbarát formában.

További információkat és a termék országonkénti árát megtalálja a cég weboldalán – Kattintson az alábbi gombra:

VÁSÁROLJON 30%-al OLCSÓBBAN!

Vásároljon tagsági, nagykereskedelmi árakon akár 30%-os engedménnyel! – Legyen a BEWIT család része – Regisztráljon a tagsági oldalon.

***

 • A regisztráció nem kötelező és teljesen ingyenes.
 • Azonnali hozzáférést kap a különleges ajánlatokhoz.
 • Lehetőség a nagykereskedelmi ár (kisker. -15/-30%) megszerzésére. (*300/701 termékpont elérése után.)
 • Mindezt kötelezettség nélkül, ingyen és egész életre szólóan.

Vásárolja meg ezt az egyedülálló és értékes terméket! Használja ki Ön is a természet kínálta lehetőséget – megoldást a jó közérzet, az energikusság, a hosszú – egészséges élet és a harmónia eléréséhez.

Keresse a termékoldalon a következő lehetőséget képet:

vagy kattintson erre a linkre: INGYENES REGISZTRÁCIÓ a nagykereskedelmi árak eléréséhez!

Disclaimer:
Ezen a weboldalon található információk csak tájékoztató, valamint oktató jellegűek. Semmilyen körülmények között nem helyettesítik az orvosok vagy egészségügyi szakemberek tanácsait. A leírásoknak nem célja az egészségügyi vagy a pszichikai problémák gyógyítása. Amennyiben orvosi kezelés alatt áll, használat előtt egyeztessen a rendelkezésre álló információk alapján kezelőorvosával. A feltüntetett információk csak tanácsok, amelyek képzésként szolgálnak. Kérjük működjön együtt a saját háziorvosával és saját véleményt alkosson a vizsgálatai alapján. Az általunk leírt információkat a szabályozó hatóságok nem értékelték. Azt javasoljuk, hogy saját maga is tanulmányozza a rendelkezésre álló információkat, mielőtt döntést hoz vagy vásárol valamit.

error: Content is protected !!